Obvestila

Nujna in pomembna obvestila

Novice

Aktualne novice

Koledar

Koledar aktivnosti doma in po svetu

Prenos k sebi

Obrazci tekmovanj in drugi uporabni dokumenti

Reprezentanca

Priprave, poročila, aktivnosti in uspehi

Pogoji uporabe, omejitev odgovornosti ter varstvo avtorskih in sorodnih pravic

Vse informacije na tem spletnem mestu se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila. Lastnik strani je nacionalna panožna športna zveza Ju-jitsu in Jiu-jitsu zveza Slovenije (skrajšano Ju-jitsu zveza Slovenije, okrajšava JJZS).

Čeprav lastnik strani deluje z največjo skrbnostjo pri objavi informacij in skrbijo za njihovo pravilnost in ažurnost, je kazenska in civilna odgovornost za stvarne ali pravne napake na informacijah popolnoma izključena. Objavljeni katalogi, letaki in informativno gradivo so last naših poslovnih partnerjev, če ni drugače navedeno. Ne lastnik te spletne strani niti njihovi poslovni partnerji ne odgovarjajo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletnem mestu.

Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, nujno ne zajemajo in natančno ne reproducirajo uradnega besedila posameznega dokumenta. Kazenska in civilna odgovornost lastnika strani za napake v besedilu je izključena.  Lastnik strani ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnega napačnega besedila.

Uporabniku priporočamo, da če sprejema pomembno ali celo nepopravljivo odločitev na podlagi podatkov, ki so objavljeni na spletu, le-te preveri pri pristojnem organu.

V nobenem primeru lastnik spletne strani ne odgovarja kateremukoli uporabniku za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi mu nastale zaradi tehničnih težav.

Spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani (pravnih in fizičnih oseb), za katere lastnik strani ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani. Za te vsebine ne veljajo ti pogoji uporabe in omejitve odgovornosti. JJZS nima nadzora, ne odgovarja in zavrača vsako odgovornost za resničnost, pravilnost in zakonitost vsebin prikazanih na spletnih straneh tretjih oseb.

Pridobljene informacije osebnega značaja se uporabljajo izključno za potrebe komuniciranja z uporabniki te spletne strani in se ne obdelujejo na nikakršen drug način ali uporabljajo za kakršnekoli druge namene, torej v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.

Veljavni podatki so na voljo pri organih zveze oziroma pristojnih osebah zveze in se lahko spremenijo brez predhodne najave.


JJEU logo 150x150 2      JJIF logo 180x150  OKS ZSZ   FSO 180x150    mgts    zvizgavka    Ju-Jitsu For Good

Izvedbo programov JJZS med drugimi omogoča tudi sofinanciranje Fundacije za šport ter Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport.